Skolo

 • Skolo
  Skolo
 • Skolo
  Skolo
 • Skolo
  Skolo
 • Skolo
 • Skolo
 • Skolo

Gamle Seløy skole har fått nytt liv og gjenåpnet sommeren 2020. Den gamle skolen fra 1954 er totalrenovert og gjenoppstått som overnattingssted, butikk (med bokhandel), kafé og pizzeria!  Bygget er åpent året rundt og vi inviterer ferierende, ledergrupper, kreatører av alle slag til å hvile, bo og skape i havgapet. Vi utvikler også egne Skolo-produkter med utvalgte kunstnere.

Overnatting

Pultene i den gamle skolen er nå ryddet unna og Skolo har fått tre helt spesielle leiligheter: KlasserommeneKvisten Loftstudio og Lærerværelset. I første etasje har gymsalen blitt kafé og butikk. Les mer om rommene på våre hjemmesider.

Felles for alle enhetene er stor omtanke for detaljer og kvalitetsbevisste valg knyttet til design og produkter. Du kan lese mer om arkitektenes arbeid og renoveringen her. Sengetøy, håndklær og såper til våre gjester, er valgt med omhu og bærekraft i tankene, eksempelvis Fitjar Islands sin lille såpefabrikk på Stord og Høie sengetøy. Følg oss gjerne på Instagram og se flere bilder og glimt fra den daglige driften og renoveringen: @skolo.no.

Åpningstider butikk og kafé:

Onsdag 11-20 (pizza fra kl. 16), kafeebutikk lørdager 11-15. Du finner mye annen praktisk informasjon her.

Forhåndsbooking av bord Pizzaria

Vi serverer Remis pizza hver onsdag kl. 16 til 20.00 og pizzakveldene er populære. Derfor må du booke bord på forhånd for å være sikker på å få plass. Det gjøres ved å sende en e-post til booking@skolo.no. Dette gjelder også takeaway. Du finner pizzamenyen her - eller ved å klikke på Book-knappen i øverste høyre hjørne. Hver lørdag er det kafé med bakst og kaffebar, uten pizza. Reservasjon er da ikke nødvendig. Merk: I sommersesongen gjelder egne åpningstider og ordninger.