SPISESTEDER

Herøy og Dønna har flere spisesteder som kan by på store matopplevelser. Restaurantene serverer selvsagt mye deilig lokal sjømat, og benytter gode og kortreiste råvarer. Augustbryggo serverer et tradisjonsprodukt som kalles rødsei eller gammelsaltet sei. Den er vellagret og er en slager ved spisestedet. 3 Kalver selger blant annet brød fra egen steinovn ved den koselige gårdskafeen.  

Dønnes Gård

Dønnes Gård

Helt nord på øya Dønna ligger denne historiske gården. En gang et mektig gods, i dag et trivelig overnattingsted med 800 års historie. Her overnatter du i historiske omgivelser og spiser hjemmelaget mat. Ikke gå glipp av omvisningen i Dønnes Kirke.

3 Kalver - restaurant/gårdskafé på Dønna

3 Kalver - restaurant/gårdskafé på Dønna

Restauranten / gårdskafeen 3 kalver på Dønna serverer mat tuftet på lokale mattradisjoner, og med råvarer fra lokale leverandører. Meny etter sesong og råvaretilgang, men med hovedfokus på fisk. De tilbyr også overnatting.

Augustbryggo

Augustbryggo Book

Augustbryggo ligger på idylliske Seløy på Herøy utenfor Sandnessjøen og tilbyr overnatting i helt nye rom. I tillegg kan Nordlandshus med plass til 8-10 personer leies på ukesbasis. Augustbryggo har en koselig restaurant på kaikanten, med hovedfokus på sjømat.

Skolo

Skolo

På gamle Seløy skole på Herøy kan du nå bo i 3 nyrenoverte leiligheter. Bestill bord i pizzeriaen, eller prøv Skolobollene i kaffebaren.