Fiskeplasser på Herøy og Dønna

Bukkholmen

En kort spasertur fra Augustbryggo restaurant på Seløy ligger bukkholmen. Det er en liten strand med benker. Fra klippene ved siden av stranden er en båtsti, så det er litt dypere vann og godt fiske.

Sti nedenfor Dønnamannen

Under Dønnamannen ligger en markert natursti som fører til Breivika-stranden. Etter den varierer vannet fra dypt til langt grunt. Det er mulighet til å fange vilt laks her.

Klippene på Breivika

En vakker fiskeplass er lengst på klippene ved Breivika-stranden. Det er et lite rev lengre ut og det er en veldig god sjanse til å fange fisk der.

Hoholmenbrua

På berget rett under brua og litt mot nord er en veldig populær og bra fiskeplass, spesielt for sei, men også torsk.

Hoholmenbrua er en av flere gode stangplasser for fiske på Herøy. Parkering på Sør-Øst siden av brua (nærmest fastlandet / Silvalen). På berget rett under brua og litt mot nord er en veldig populær og bra plass, spesielt for sei, men også torsk. Der er mye folk som benytter plassen på sommeren.

Hoholmenbrua Fishing Spot

Åkviksundet

Åviksundet brua er bruforbindelsen mellom Herøy og Dønna, og en god stangplass for fiske.

På Dønnasiden av brua, parker nedenfor veien («fastlandssida» – sør). En veldig fin plass spesielt om det ikke blåser nordavind. Berget mot nord er best egnet. Vær oppmerksom på tidvis sterk strøm – ingen livbøyer montert – eget ansvar!

Åkviksundet Fishing Spot
X