Etcetera Café, Blomster, og Gavebutikk

ETCETERA – botaniske utskeielser m.m., et blomstrende og frodig møtested for alle som vil oppleve noe litt utenom det tradisjonelle. En magisk verden! Opplevelsestedet er presentert i Norge Rundt (NRK), På tur med Svendsen (TV2), Dagbladet og flera. Innehaver er Norgesmestere i blomsterdekorering.

Møteplass. Blomster. Interiør. Planter. Dekorting. Internettkafè. God kaffe. Stemning. Ro. Meget god lakris. Bra musikk. Opplevelser. Varm sjokolade. Fagkunnskap. Inspirasjon. Herøy’s største trådsnelle/utekafè. Bordpeis. Biovarmere. Knitredufteveikelys. Sansestimuli. Toalettopplevelse. Flere generasjoner.

Omtale fra gjester:

“Det er en utrolig opplevelse å komme til Etcetera , Tommy tryller frem de nydeligste ting ut fra nesten ingen ting. Man kan rusle rundt og titte i evigheter, tiden flyr. Her er så masse fint fra de bittesmå blomster til kjempestore planter. Innimellom finner du småting, deilig lakris og du kan også nyte en kopp kaffe på et av de kule platåene med god utsikt over alle lekkerbiskner i krukker og vaser”

“Inspirerende, koselig, fargerikt og overraskende:) kommer garantert tilbake:D”

“Fantastisk! Som å gå inn i et blomstrende eventyr:)»

“En kjempeflott og spennende butikk:) En fryd for øye og sinn!!:)”

“Like spennende å dra innom denne fantastiske butikken hver gang”

“Det var en flott opplevelse å være der – vil komme tilbake!”

“Har i dag besøkt det som må være Norges flotteste blomsterhandel. Det er en stor turistattraksjon som er vel vært å besøke og ikke minst handle i”

“Å komme inn i etcetera er som å komme inn i en magisk verden. Nydelig butikk!”

“Norges mest fantastiske blomsterbutikk!”

Etcetera Café and Flowers

Hestøya, 8850 Herøy

47 46 81 52 15
X