Dønna Rorbuer Bøteriet

Café og Restaurant

Det gamle Bøteriet er gjort om til et sjarmerende reiselivsanlegg med restaurant, uteservering og gjestebrygge.

Restauranten holder oppe i sommersesongen. Menyen vår består av god hjemmelaget mat, alt lages fra bunnen av. Vi tilbyr blandt annet ulike fiskeretter og kjøttretter. Vi lager også hjemmelaget karamellpudding til dessert.

Selskapsmeny

Ved større selskap i restauranten ”salt-bingen” og i ”båt-avdelingen”, må en forhåndsbestille en felles meny. Vi setter sammen forslag på 3-retters menyer. I tillegg kan du også velge en meny der kokken setter sammen en meny for deg ut fra tilgangen på råvarer. Til alle menyer kan vi sette opp en drikkemeny som passer til alle rettene, enten du velger alkoholfritt, vinmeny eller øl-meny.

Hvis du ønsker en skreddersydd meny, kan du velge å komponere en egen meny for ditt selskap, ved enten å velge fra vår á la carte meny, eller ta en prat med oss for å få til den beste menyen ut fra dine ønsker og råvaretilgang. I et lukket selskap må alle velge samme meny. Vi gjør selvfølgelig unntak for allergikere og vegetarianere etc. Alle priser er inkludert MVA.

Allergier?

Dersom du har matallergier er det viktig at du opplyser oss om dette. Det kan være råvarer i rettene som ikke er med i beskrivelsene.

Drikke

Vi har alle rettigheter og kan tilby ulike typer vin, øl og drinker vi har også alkoholfrie drikker.

Ønsker dere vin eller øl smaking kan vi arrangere dette.

Omtale fra gjester

“Super god pizza, super service – og sjarmerende lokale. Anbefales”

“Her får du servert en aldeles nydelig bacalao” “Kjæmpeflott plass og fantastisk mat værdt ett besøk”

“fantastisk flott sted med god mat og drikke”

Rom og leiligheter

Rom

Vi har 4 rom med felles inngang, plass til 3 stykk. To av våre rom vender mot havet og to mot fjellene. Det finnes kjøleskap, vannkoker og kaffetrakter i gangen.

På rommene finner du: WC, Dusj, Radio, Liten sittegruppe og Handuker + handkle

Nyere Leiligheter – Åkerøy og Skarven

2 leiligheter:(4 senger)

Den ene leiligheten har en ekstra sovealkove, plass til 1 ekstra.

I leilighetene finner du: Stekeovn med plater, Kjøleskap, Oppvaskmaskin, Ulike kjøkkenredskaper, Spisebord, Sofagruppe, TV, Dusj + WC og egen altan mot havet.

Ringen, Erlingbrygga, Rognefjord og Spannholm

4 Leiligheter: 2 soverom, 4-5 sengeplasser pluss sovesofa.

I leilighetene finner du: Stekeovn med plater, Kjøleskap, Oppvaskmaskin, Ulike kjøkkenredskaper, Spisebord, Soffagruppe, Dusj + WC og egen altan med sitteplasser mot havet og fjellene.

Omtale fra gjester: “Det beste overnattingssted hittil på vår sykkelferie fra Bodø til Trondheim. Hyggelig vertskap og deilig boknafisk til middag, meget generøse porsjoner” “Super god pizza, super service – og sjarmerende lokale. Anbefales”

bestill her

Båtutleie

Utleie av 4 båter. Bøteriet har også sløyehus og frysere for å oppbevare fisken.

Ut i Øyan – Vertskap

Alle besøkende i Herøy og Dønna er vår felleUt i Øyan gjest.

Ut i Øyan-vertskapet yter service utover åpningstidene til turistinformasjonen på Herøy, og fyller et behov på Dønna hvor det ikke er turistinformasjon. Ut i Øyan-vertskapet kjenner til hva som finnes av opplevelsesmuligheter, severdigheter, turforslag og hva som skjer i distriktet, mm. De bedrifter som er Ut i Øyan-vertskap har et synlig symbol på sin bedrift. Bedriftene er også merket i Ut i Øyan brosjyren. 

Ut i Øyan-vertskapet er; Brasøy Handelssamvirke, Helgeland Museum avd. Herøy, Helgeland Museum avd. Dønna, Dønnes gård, Elfis Sjøstuer, Augustbryggo, 3 kalver og Dønna Rorbuer Bøteriet.

Dønna Bøteriet

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Stavseng, 8820 Dønna

boteriet.com 47 91 13 99 66
X