Det Romantiske Huset

Nybygde leiligheter og rom på Herøy

Det Romantiske huset tilbyr opphold og overnatting i en koselig atmosfære. Nye leiligheter og rom ved sjøen, sentralt på Herøy, gir deg et komfortabelt utgangspunkt for opplevelser ut i øyan.

BESTILL NÅ

Det romantiske huset på Herøy

Blå leiligheten

Den blå leiligheten i Det romantiske huset gir en fantastisk utsikt utover havet. Store panoramavinduer mot vest gir en helt spesiell kvelds-og midnattsolopplevelse. Utsikten utover Helgelandskysten kan også nytes fra balkongen som ligger mot sør og vest. Leiligheten har soverom med dobbeltseng, stue med sovesofa eget bad med vaskemaskin, kjøkken med kjøleskap, komfyr og utstyr. Stor tv og radio. Gratis wifi. Oppreide senger. Det romantiske huset er et gjestehus med 4 boenheter på Nord-Herøy.

Lilla leiligheten

Den lilla leiligheten i Det romantiske huset gir en fantastisk utsikt utover havet. Store panoramavinduer mot vest gir en helt spesiell kvelds-og midnattsolopplevelse. Kveldsolen og utsikten utover Helgelandskysten kan også nytes fra balkongen. Leiligheten har soverom/alkove med dobbeltseng, stue med sovesofa eget bad med vaskemaskin, kjøkken med kjøleskap, komfyr og utstyr. Stor tv og radio. Gratis wifi. Oppreide senger. Det romantiske huset er et gjestehus med 4 boenheter på Nord-Herøy.

Grønne rommet

Det grøne rommet har dobbeltseng, oppreide senger. Utsikt mot øst og de syv søstre. Eget bad med vaskemaskin. Lite kjøkken med kjøleskap, fryser, komfyr og utstyr . Gratis wifi. Det romantiske huset er et gjestehus med 4 boenheter på Nord-Herøy.

Gule rommet

Det gule rommet har dobbeltseng, oppreide senger. Utsikt mot øst og de syv søstre. Eget bad med vaskemaskin. Lite kjøkken med kjøleskap, fryser, komfyr og utstyr . Gratis wifi. Det romantiske huset er et gjestehus med 4 boenheter på Nord-Herøy.

Herøy

Det Romantiske Huset i Grane

Huset og det koselige småbruket ligger helt på elvekanten av Vefsna, like sør for Laksforsen i Grane. Huset har 4 soverom og 6-8 sengeplasser. Huset er et godt utgangspunkt for elvefiske, turer i fjellene rundt, bading i elva eller bare for å kose seg. Det er ikke tv eller wifi så her er det mulighet til å koble helt av å bare nyte roen. Kombiner et opphold ved Vefsna på indre Helgeland med et opphold i Det romantiske huset på Helgelandskysten – Herøy.

Grane

Det Romantiske Huset

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Myrvangveien 6, 8850 Herøy

BESTILL NÅ 47 45 84 30 43
X