Det Romantiske Huset

Koselige rom og leiligheter på Herøy – Helgelandskysten

Det romantiske huset er et privat lite gjestehus som tilbyr opphold og overnatting i en rolig, hyggelig atmosfære. Vi ønsker å være et koselig alternativ til overnatting på hotell.

Nye leiligheter og dobbeltrom ved sjøen, sentralt på Herøy, gir deg et komfortabelt utgangspunkt for å oppleve det beste av Helgelandskysten.

Alle leiligheter og rom har oppreide senger, bad, balkong og kjøkken.  Mange gjester forteller at det spesielle kveldslyset og solnedgangen fra huset er den vakreste de har sett. Den magiske stemningen om kvelden med den røde himmelen som lyser opp sjøen, samtidig som rådyrene fredelig beiter i hagen, må oppleves.

Du er velkommen som vår gjest i Det romantiske huset.

Bestill her

Det Romantiske Huset

«Leiligheten Panorama Sunset»

Leiligheten har en fin utsikt utover havet. Store panoramavinduer mot vest gir en helt spesiell kvelds- og midnattsolopplevelse. Utsikten utover Helgelandskysten kan også nytes fra den store balkongen som ligger mot sør og vest. Leiligheten har stue med sovesofa, stor tv og internettradio, kjøkken med kjøleskap, komfyr og utstyr, soverom med dobbeltseng og oppreide senger, eget bad med vaskemaskin, åpen rask Wifi. Leiligheten er på 41 m2 inkl. balkong og er ideell for to personer som ønsker god plass og komfort.

«Leiligheten Romantic Sunset»

Leiligheten har en fin utsikt vest utover havet. Store panoramavinduer mot vest og balkongen som ligger mot nordvest gir en romantisk og spesiell kvelds- og midnattsolopplevelse. Leiligheten har stue med sovesofa, stor tv og internettradio, kjøkken med kjøleskap, komfyr og utstyr, soverom/sovealkove med dobbeltseng og oppreide senger, eget bad med vaskemaskin, åpen rask Wifi. Leiligheten er på 37 m2 inkl. balkong. Leiligheten er ideell for to personer som ønsker god plass og komfort.

«Dobbeltrommet Seven Candles»

Rommet med ligger mot øst og De syv søstre. Det koselige rommet har stjernehimmel som gir en ekstra romantisk kveldsstemning, eget bad med vaskemaskin, balkong med utsikt over sjøen mot nordvest, internettradio, kjøkken med kjøleskap, komfyr og utstyr, oppreide senger. åpen rask Wifi. Dobbeltrommet er på 23 m2 inkl. balkong.

«Dobbeltrommet Seven Roses»

Rommet med ligger mot øst og De syv søstre. Dette er vårt minste rom, Det har eget bad med vaskemaskin, balkong mot øst og sør, internettradio, minikjøkken med kjøleskap, kokeplate og utstyr, oppreide senger. Åpen rask Wifi. Dobbeltrommet er på 18m2 inkl. balkong.

Herøy

Det Romantiske Huset i Grane

Huset og det koselige småbruket ligger helt på elvekanten av Vefsna, like sør for Laksforsen i Grane. Huset har 4 soverom og 6-8 sengeplasser. Huset er et godt utgangspunkt for elvefiske, turer i fjellene rundt, bading i elva eller bare for å kose seg. Det er ikke tv eller wifi så her er det mulighet til å koble helt av å bare nyte roen. Kombiner et opphold ved Vefsna på indre Helgeland med et opphold i Det romantiske huset på Helgelandskysten – Herøy.

Grane

Det Romantiske Huset

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Myrvangveien 6, 8850 Herøy

BESTILL NÅ 47 45 84 30 43
X