Brygga på Dønna

Brygga ligger meget fint beliggende i rolige omgivelser på østsiden av Dønna på Helgeland. Skal du på ferie på Helgeland er dette stedet for deg. Brygga består i dag av en hovedbygning med 5 leiligheter på 50 -60 kvadratmeter og Naustet med 1 leilighet på 40 kvadratmeter pluss hems og 2 enkle rom. I hovedbygget finnes konferanserom for inntil 50 personer. På området ligger også Rorbua som kan benyttes til konferanserom for inntil 20 personer og er spesielt godt egnet til festlige anledninger i ekte «rorbumiljø». På uteområdet finnes eget grillhus, utepeis og badestamp.

Skal du på ferie på Helgeland, rorbuferie, arrangere kurs, konferanse, blåtur, slekts-treff, eller skal på sykkeltur på Helgeland sammen med gode venner og familie, ja da er dette stedet for deg. Med bare 25 minutters fergetur og 10 minutters biltur fra Sandnessjøen er det lett å komme seg til Brygga. Brygga er derfor godt egnet som overnatting dersom du skal på øyhopping med sykkel på Helgeland.

Brygga ligger i et område med rikt fugleliv og gode fiskemuligheter. Her vil du se havørn hver dag. Du kan få fisk fra bryggekanten, men vil du ta en tur på fjorden kan du også leie båt. På anlegget er det sløyerom hvor du selv kan gjøre fangsten middagsklar. I samarbeid med lokalt cateringselskap tilbyr vi kurs- og konferansegjester frokost, lunsj og middagsservering på bestilling.

Omtaler fra gjester

“Skulle gjerne bodd her året rundt. Nyyydelig, har mange gode minner fra Brygga. Vakreste sted jeg vet om” 

Overnatting

Leiligheter

Sjånes

Leilighet ligger i hovedbyggets 2 etasje og er på 60 kvadratmeter med plass til 5 personer. Her er kjøkkenkrok med komfyr, kjøl/frys og oppvaskmaskin. I stua er det salong-gruppe og spisebord. I leiligheten finner du TV. Bestikk, kokekar og annet dekketøy til minst 8 pers. Her er ett soverom med to rammemadrasse som kan settes sammen til dobbeltseng og ett soverom med bred underkøye på 120 cm og vanlig overkøye. Puter og dyner i alle senger. Ekstraseng kan settes inn. Bad med dusj og WC. Gratis wifi.

Holmen

Leilighet ligger i hovedbyggets 2. etasje og er på ca. 50 kvadratmeter, med plass til 4-6 personer. Her er kjøkkenkrok med komfyr, kjøl/frys og oppvaskmaskin. I stua er det salong-gruppe og spisestue. I leiligheten finner du TV, bestikk, kokekar og annet dekketøy til minst 8 personer. Her er 2 soverom der begge rommene har bred underkøye på 120 cm og vanlig overkøye. Puter og dyner i alle senger. Ekstraseng kan settes inn. Bad med dusj og WC. Gratis wifi.

Dønnamannen

Leiligheten ligger i hovedbyggets 2. etasje og er på 60 kvm, med plass til 6 personer. Med 2 terasser. Her er kjøkkenkrok med komfyr, kjøl/frys og oppvaskmaskin. I stua er det salong-gruppe og spisestue. I denne leiligheten er det 2 soverom, ett med dobbeltseng nede og køyeseng over og ett med bred seng 120 cm i tillegg til køyeseng. Dyner og puter i alle senger. Ekstrasenger kan settes inn. Stort bad med dusj og WC. Gratis wifi.

Kaia

Leiligheten ligger mot vest i hovedbyggets 1.etasje og er på 55 kvadratmeter med 9 senger. Her er en kjøkkenkrok med komfyr, oppvaskmaskin, kjøleskap med frysemulighet, WC og bad med dusj. På kjøkkenet finnes rikelig med bestikk og service som er tenkt benyttet dersom man skal ha «fest» i Sundet. I leiligheten er det 4 soverom. Ett med tre enkeltsenger. To med dobbel underkøya og enkel overkøye samt ett soverom med en enkel køyeseng med plass for 2. Dyner og puter i alle senger. Det er spisebord med plass til 8, men har ikke egen stuekrok som øvrige leiligheter. Direkte utgang mot kaien med egen sittegruppe gjør at man om sommeren benytter kaia som “stue”.

Leia

Leiligheten ligger i hovedbyggets 1. etasje, er på ca. 50 kvadratmeter og passer til en familie på 4 personer. Her er kjøkken, stuekrok, bad med dusj, ett stort soverom med 2 senger som kan settes sammen og to små soverom med en seng i hver. Dyner og puter i alle senger. Kjøkkendelen har komfyr, kjøl/frys og oppvaskmaskin. Stua er koselig innredet og har utgang direkte ut terrasse mot øst og tilgang til sittegruppe på sørvendt terrasse ut mot sjøen. Her kan du se mot den kjente fjellformasjonen Dønnamannen som vises i flott profil når været er bra. I leiligheten er det salong-gruppe og spisestue. I leiligheten finner du TV, bestikk, kokekar og annet dekketøy til minst 6 personer. Bad med dusj og WC.

Naustet

Leiligheten og oppholdsrom er i naustets 2. etasje og er adskilt fra 1. etasje. Naustet består av en leilighet på ca. 40 kvadratmeter med et soverom med stor seng og hems med 2 enkeltsenger. Dyner og puter i alle senger. Her er kombinert stue og kjøkkenkrok med TV, komfyr, kjøleskap og oppvaskmaskin. Bad med dusj og WC. Gratis wifi. Leie av leiligheten Naustet kan kombineres med leie av ytterligere 2 rom med eget bad dersom man har behov for flere sengeplasser til en storfamilie, eller mindre gruppe.

Rom

Dobbeltrom på naustet (2 stk)

Brygga har to separate rom på Naustet hvor det ikke er kjøkken, med felles bad. Dette er ett rimelig og enkelt alternativet for deg som bare vil ha et sted å bo en natt, da det somsagt ikke er kokemuligheter på disse to rommene. På hvert av rommene er det to separate senger.

Edvardarommet

I 2014 ble Skipperstua ferdig med to rom. Dette er en av de to nyeste og mest eksklusive rommene. Edvardarommet er en dobbeltrom med bad. Her våkner man opp til bølgene som velter over stenene like under og ørna som vaier i vinden like utenfor vinduet i et fantastisk landskap. Her har man også muligheten til å disponere det nymoderne kjøkkenet Brygga har laget i forbindelse med større arrangement som ligger i samme bygning.

Ørneredet

I 2014 ble Skipperstua ferdig med to rom. Dette er en av de to nyeste og mest eksklusive rommene. Ørneredet har dobbeltrom med bad. Her våkner man opp til bølgene som velter over stenene like under og ørna som vaier i vinden like utenfor vinduet i et fantastisk landskap. Her har man også muligheten til å disponere det nymoderne kjøkkenet Brygga har laget i forbindelse med større arrangement som ligger i samme bygning.

Bestill her

Brygga på Dønna

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Berfjordveien 105, 8820 Dønna

BESTILL NÅ brygga.com 47 99 31 27 84
X