Augustbryggo

Velkommen til koselige cafe og restaurant!

En intim restaurant på kaia med hovedfokus på sjømat. Her vil menyen skifte etter råvarene som er tilgjengelig hos den lokale leverandøren Seløy Fisk. Catering av kaker, koldtbord etc til alle anledninger. Det er også god plass for feiring av konfirmasjon, bryllup eller bursdager i restauranten.

Alle er hjertelig velkommen innom.

Augustbryggo skaper spesielle arrangement etter dine ønsker, som bla:

  • Festaftner, matkvelder, blåturer.
  • Kurs, møter, fagsamlinger, omvisninger.
  • Konfirmasjion, bryllup, dåp, bursdager.
  • Catering, kakeleveranser, m.m.

Omtale fra gjester

“Augustbryggo er verd et besøk..god mat der”

“En koselig plass… Gleder oss til sommeren”

“Nyyydeli mat å kjæmpe trivelig betjening :)”

“Nydelig buffet. Likte spesielt den gode portugisiske fiskegryta og den hyggelige staben”

“Utrolig sjarmerende sted med nydelig mat og hyggelig betjening”

“Her får du god mat, topp service av topp vertskap!”

Overnatting

Det tilbys overnatting i «Edvardastua» og «Alfredstua». Røyking og husdyr ikke tillatt. Innsjekk kl.15.00. Utsjekk kl.12.00. I nabolaget er det også fem dobbeltrom med hostel standard.

Edvardahuset

Pris kr. 1.399,-.

«Edvardastua» er et renovert Nordlandshus med plass for opptil 8 personer. Bad med wc og dusj, badstue og stor terasse.

I gamle dager fantes det veldig mange Nordlandshus rundt omkring på disse kanter. Det er bygget i tømmer. Den gang ble ofte disse husene bygget, revet og bygget opp på nytt igjen. Måtte en familie flytte av ulike årsaker så tok man gjerne med seg huset. Dette huset er blitt flyttet i hvert fall tre ganger. Det kan en se på tømmeret som er delvis synlig i huset. Huset har fått navnet etter siste beboer, Edvarda.

Edvardahuset ligger vid siden av Augustbryggo på Seløya, Herøy.

Fasiliteter- Kjøkken, Kjøleskap, Kaffetrakter, Mikrobølgeovn, Vaskemaskin, TV, Bad, Dusj, Badstue, WC, Parkeringsplass, Terasse.

Alfredstua

Pris kr. 1.399,-.

70-talls enebolig med enkel standard. 4 soverom, maksimalt 10 sengeplasser. Stue, kjøkken og bad. Det går 8 personer i soverommene, men det kan res opp til ytterligere to personer. Vask ved utsjekk kan bestilles i tillegg.

Booking kan gjøres online:

Bestill her

Ut i Øyan – Vertskap

Alle besøkende i Herøy og Dønna er vår felleUt i Øyan gjest.

Ut i Øyan-vertskapet yter service utover åpningstidene til turistinformasjonen på Herøy, og fyller et behov på Dønna hvor det ikke er turistinformasjon. Ut i Øyan-vertskapet kjenner til hva som finnes av opplevelsesmuligheter, severdigheter, turforslag og hva som skjer i distriktet, mm. De bedrifter som er Ut i Øyan-vertskap har et synlig symbol på sin bedrift. Bedriftene er også merket i Ut i Øyan brosjyren. 

Ut i Øyan-vertskapet er; Brasøy Handelssamvirke, Helgeland Museum avd. Herøy, Helgeland Museum avd. Dønna, Dønnes gård, Elfis Sjøstuer, Augustbryggo, 3 kalver og Dønna Rorbuer Bøteriet.

Augustbryggo

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
X